Vahvaa kasvua näköpiirissä – Timo Liikasesta Kymenlaakson Taksin uusi toimitusjohtaja


 

Kymenlaakson Taksin rivistöt ovat täydentyneet uudella toimitusjohtajalla, kun Timo Liikanen aloitti pestissään 6.5.2019. Liikanen siirtyi uuteen tehtäväänsä ruotsalaislähtöisestä Modul-Systemista, jossa hän toimi myyntipäällikkönä Suomen alueella ollen myös mukana laajentamassa toimintaa maahamme kahdeksan vuotta sitten. Liiketoiminnan kehittämistyössä menestynyt ja sen myös vahvuudekseen nostava Liikanen on tyytyväinen Kymenlaakson Taksin nykyiseen tilanteeseen. 

 

– Edellinen toimitusjohtaja on tehnyt hyvää työtä. Palveluiden kattavuus sekä kenttätyö on alueellamme hyvällä mallilla. Myös yrityksen brändi on hyvin edustettuna, Liikanen kiittelee.

 

Vastikään voimaan astuneen taksilain uudistuksen myötä Kymenlaakson Taksi Oy tulee kiinnittämään entistä enemmän huomiota esimerkiksi palvelun laatuun, saatavuuteen, asiakaspalveluun – siis koko toimintakokonaisuuteen. 

 

– Kymenlaakson Taksi haluaa olla lippulaiva, joka tarjoaa laadukasta ja hyvää palvelua kaikille asiakkailleen.

 

Aiemmassa toimessaan liiketoiminnan kehitystyötä menestyksekkäästi edistänyt Liikanen tavoittelee entistä vahvempaa toimintamallia myös Kymenlaakson Taksille. 

 

– Tunnistamme kehityskohdat ja tartumme niihin. Myös entuudestaan vahvojen osa-alueiden parantamista ei pidä sivuuttaa, sillä juuri ne erottavat Kymenlaakson Taksin kilpailijoista.

 

Töitä on nyt paiskittu pari kuukautta, ja yleiset tunnelmat uudella toimitusjohtajalla ovat hyvät. 

 

– Kehitystyö haluttuun suuntaan aloitettiin melkolailla heti. Olen myös käynyt kentällä tapaamassa kuljettajia, ja saanut näin tärkeää näkökulmaa siitä, miten asiat siellä nähdään. Paljoa ei ole laakereilla ehditty lepäämään, Liikanen naurahtaa.

 

Kuusankoskelta lähtöisin oleva Liikanen on ehtinyt tekemään uraa pitkin Suomea sekä aina ulkomailla asti. Nyttemmin mies on kuitenkin palannut kotikonnuilleen Kymenlaaksoon ja asettunut Korialle. 

 

– Nykyisin näen seutumme kaupunkierottelun sijaan yhtenä Kymenlaaksona, sillä kaikki alueet ja ihmiset ovat täällä yhtä tärkeitä, Liikanen niputtaa.

 

Tutustu ajankohtaisiin uutisiimme tästä linkistä.

 

Uutislistaan