Uutiset

Yhtiökokous

Kymenlaakson Taksi Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 23.9.2020 klo 17.00 osoitteessa Ruuvika-tu 12, Kotka. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen aloitetaan 23.9.2020 klo 16.30.

Osakkeenomistajalla, joka on 20.9.2020 rekisteröity yhtiön pitämään yhtiön osakasluetteloon, on oikeus osallistua yhtiökokoukseen. Yhtiökokoukseen tulee ilmoittautua yhtiökokouskutsussa annettujen ohjeiden mukaisesti viimeistään 20.9.2020 klo 17.00, johon mennessä ilmoittautumisen on oltava perillä.

 

Olemme apunasi arjessa – tilaa ruokakuljetus taksilla!

Tämänhetkinen poikkeustilanne pakottaa monia ihmisiä jäämään kotiin. Arjen välttämättömyydet ovat kuitenkin turvattuna, sillä palveleva Kymenlaakson Taksi on apunasi myös ruokaostoksissa.

Voit joko tilata taksin kotiisi hakemaan ostoslistan ja ostoksiin varatun rahan – käymme puolestasi haluamassasi kaupassa ja tuomme ostokset kotiisi (huomaathan, että emme toimita tupakka- tai alkoholituotteita). Vaihtoehtoisesti voit tilata taksin tuomaan valmiiksi tilatun ostoskassin kaupalta kotiisi.

Kuljettajakurssi 14.-18.1.2019 Kotkassa

Kymenlaakson Taksi kouluttaa taksinkuljettajia 14.-18.1.2019 Kotkassa!

Tervetuloa taksinkuljettajaksi Kymenlaakson Taksiin!

Seuraava taksinkuljettajakurssi järjestetään 14.-18.1.2019 välisenä aikana Kymenlaakson Taksin tiloissa Kotkassa. 

Kurssin käymällä saat Kymenlaakson Taksin kuljettajakortin, jonka turvin voit ajaa taksia kaikilla yhtiön toiminta-alueilla.

Lisätietoja: Koulutus-välilehdellä

TAKSI KYMENLAAKSO - sovellus nyt AppStoresta ja Google Play- kaupasta!

TAKSI KYMENLAAKSO–SOVELLUS TUO TAKSIN NAPIN PAINALLUKSEN PÄÄHÄN SINUSTA!

Kymenlaakson Taksit ovat nyt napin painalluksen päässä uuden ”TAKSI KYMENLAAKSO” – sovelluksen avulla. iPhone – käyttäjänä löydät sovelluksen App Storesta välittömästi ja Android-käyttäjillekin se saapuu Google Play -kauppaan ihan lähiaikoina. 

Lataa TAKSI KYMENLAAKSO puhelimeesi ja nauti kesän uusista hittiominaisuuksista:

TAKSI KYMENLAAKSOn avulla voit mm:

Taksilain muutosta ei tarvitse pelätä - katso selkeä hinnoittelumallimme!

Taksilain uudistusta ei tarvitse pelätä, Kymenlaakson Taksin palvelut säilyvät!

Paljon puhuttanut taksilakiuudistus astuu voimaan nyt heinäkuun alussa. Me Kymenlaakson Taksilla voimme iloksemme ilmoittaa, että palvelemme asiakkaitamme jatkossakin tuttuun tapaan – hymyssä suin ja reilulla hinnoittelulla! 

Kaikilta kuljettajiltamme vaaditaan edelleen kuljettajakurssi ja taksiyrittäjät joutuvat läpäisemään tiukan seulan päästäkseen kumppaniksemme!