Hinnasto 

Taksimatkan hinnan muodostavat:

  • matkustajien lukumäärä; 
  • matkan pituus; 
  • matkan ajankohta;
  • matka-aika ja aika, jonka kuljettaja odottaa asiakkaita tilauksen lähtöpisteessä

 

 

 

Taksimatkan perus- eli lähtömaksu on arkisin ja lauantaisin klo 06.00 - 20.00 välisenä aikana 4,90 €  ja muina aikoina 7,80 €. 

Jos taksi tilataan ennakkoon vähintään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa, siitä peritään 5,50 € suuruinen ennakkovarausmaksu.

Taulukossa esitetyt hinnat ovat kuluttajilta perittäviä enimmäishintoja, joita taksiyrittäjä tai hänen palveluksessaan oleva kuljettaja ei voi ylittää silloin, kun taksimatka on tilattu Kymenlaakson Taksin tilausvälityskeskuksesta: 0100 87227 tai tilaussovelluksella. Enimmäishinnat ovat voimassa myös asiakkaan ottaessa taksin taksiasemalta, ns. lennosta tai muusta paikasta, mihin asiakas ei ole tehnyt kuljetustilausta edellyttäen, että taksiyrittäjän kalusto on Kymenlaakson Taksin tilausvälityskeskuksen ohjauksessa. Muuna aikana taksiyrittäjä voi päättää taksimatkan hinnoittelusta itsenäisesti ja tällöin hinta saattaa poiketa tässä mainituista enimmäishinnoista. Hinnoittelussa mahdollisesti esiintyvä vaihtelu muuna, kuin Kymenlaakson Taksin työvuoron aikana, perustuu kilpailulainsäädännön asettamiin rajoituksiin, eikä Kymenlaakson Taksilla ole oikeutta puuttua hinnoittelunvapauteen. 

Arvioi matkasi hinta ennakkoon